Video tutorial:

zo steek je je haar op met een vlecht

Je haar opsteken met een vlecht is feestelijk en hip. Dit kapsel wordt ook wel eens de boho look genoemd, en die look is helemaal in! Dankzij deze video tutorial creëer je in een handomdraai zelf dit half opgestoken kapsel.

Schitterende lokken

Een deel van je kapsel is bij deze look opgestoken, maar een deel hangt los over je schouders. En met je losse lokken wil je natuurlijk schitteren. Breng daarom eerst de Get The Volume mousse aan om meer volume te creëren.

Föhn daarna je haar droog met een haardroger. Je kan tijdens het föhnen met je vingers door je haren woelen om je kapsel meer volume te geven. Let er op dat je haardroger niet te warm staat afgesteld.

Krullen maar

De volgende stap is je haar krullen. Vind je dit moeilijk? Met de juiste krultang en de juiste bescherming is het een fluitje van een cent! Kies eerst voor de Heat Protection Spray, zodat je haren beschermd zijn tegen de hitte. Daarna kan je beginnen met het krullen van je haar. Neem telkens een plukje haar en rol het rond de krultang. Houd vijf seconden vast en laat voorzichtig los. Gebruik daarna de Go For Texture Definition spray. Deze hairspray zorgt voor meer textuur, waardoor je haar precies blijft zitten zoals jij het wil.

Invlechten

De laatste stap is het invlechten van je bovenste lokken. Neem een plukje haar aan de zijkant van je hoofd en vlecht het in. Zet de vlecht vast met een clipje aan de achterkant van je hoofd. Neem nu een pluk haar aan de andere kant van je hoofd en vlecht dit in op dezelfde manier. Je hebt nu twee vlechtjes. Die vlecht je met de uiteinden aan elkaar vast. Zet ze vast met een elastiekje en… klaar!
Je haar opsteken met een vlecht zorgt voor een nonchalante boho look. Wat vind jij van dit hippe kapsel?

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz