Ongeacht het haartype hebben we er allemaal in de wintermaanden regelmatig last van: droog en pluizig haar. Gelukkig heeft Narjess dé tips om afscheid te nemen van pluizig haar en kunnen we met gezonde, glanzende lokken de wintermaanden tegemoet!

Gebruik tijdens het wassen van je haar de producten van de Oil & Care-lijn. De Oil & Care Shampoo en de Oil & Care Conditioner bevatten allebei Marokkaanse arganolie. Arganolie voedt en verzacht het haar en helpt pluis te voorkomen zonder je haar vet te maken. Tip: voor een nog intensievere voeding, gebruik het 1-minuut Oil & Care Haarmasker. Laat het masker ongeveer een minuut zitten en spoel deze vervolgens uit voor luchtige en zachte lokken.

Gebruik ongeveer twee pompjes van het Oil & Care Voedende Crème en dep het in de punten, alvorens je begint met het drogen van je haar. Dit beschermt je haar tegen beschadigingen en pluis. Nog een aanrader van Narjess: gebruik een borstel die geschikt is voor nat haar wanneer je je lokken wilt borstelen.

Zo, en dan nu tijd om je haar te drogen en stijlen. Narjess gaat voor een grove slag met een dikke krultang. Heb je liever iets lossere krullen, zorg dan dat je alles nog zachtjes uit borstelt.

En dan, als finishing touch gebruik je de Oil & Care Serum Oil. Gebruik wederom twee pompjes, niet meer, want anders ziet je haar er al snel vettig uit. Wrijf het goed in je handen, breng het vervolgens verdeeld aan op je haar en voilà! Pluisvrij stralende lokken! 

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz