Lichtblond haar is prachtig, maar ‘geel haar’ willen we liever niet! Wendy neemt ons mee in haar uitgebreide verzorgingsroutine (inclusief me-time-momentje!) voor haar lichtblonde haar en laat zien hoe je die gloed neutraliseert.

Wendy’s geheim? Haar volledige routine bestaat uit producten van de Andrélon Zilver Care-lijn. De blauwpaarse kleur van de zilvershampoo neutraliseert de natuurlijke gloed en de lichtpaarse conditioner na de zilvershampoo maakt ‘m af. Voor extra verzorging smeert Wendy een haarmaskertje in haar lichtblonde haar, en laat het ongeveer vijf minuten intrekken. Precies genoeg tijd voor een lekker gezichtsmaskertje. Win-win!


Als kers op de taart smeert Wendy de voedende haarcrème van de Zilver Care-lijn in de puntjes van haar asblonde haar. Ze kan de hoeveelheid prima doseren dankzij het handige pompje, sinds kort ook verkrijgbaar in een aantal nieuwe varianten: Amandel Shine, Aloë Vera Repair en Oli & Shine. Het is een leave-in-crème, dus Wendy kan meteen door naar de styling. Looking fresh!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz