Jouw asblonde of zilverblonde haar vraagt om de beste verzorging. De kleur is een mooi statement voor jong én oud. Natuurlijk kies je voor een professionele kapper voor je verfbeurt, want de perfecte asblonde kleur creëren is niet eenvoudig. Heb je eenmaal dé kleur te pakken, dan is het zaak om die zo lang mogelijk vast te houden. Je wil natuurlijk niet dat de kleur binnen no time geel uitslaat.

Wat verstaan we onder asblond?

Asblond is een koele blondtint met de kleur van as. Asblond heeft een blauwe ondertoon, de meeste andere blond nuances hebben een warme, gele ondertoon. Zilverblond is niet te verwarren met grijs haar, want dat is écht wat anders. Wel kun je met een asblonde tint je eerste grijze haren minder laten opvallen.  

Zilvershampoo voor asblond haar

Hoe zorg je dat asblond haar ook daadwerkelijk asblond blijft? Zilvershampoo is de beste tip voor behoud en verzorging van je mooie asblonde lokken. Sure, dat doet denken aan je oma of die bejaarde tante. Maar zij hadden het toen al in de gaten, want het frist de kleur op en vermindert de gele gloed die je nu juist níet wil. Het geheim? Zilvershampoo is paars en die pigmenten verminderen de gele gloed.

Asblond haar verzorgen

Wat is nog beter dan zilvershampoo? Een complete lijn die de gele gloed in jouw (gekleurde) blonde haar of grijze haar vermindert, voedt en het zorgt ervoor dat de natuurlijke glans wordt geactiveerd. Deze verzorgende lijn is speciaal ontwikkeld blond (geverfd), grijs of wit haar. De producten hebben blauw-paars pigment voor kleurbehoud en de formulering is verrijkt met parelextract en keratine als krachtige oppeppers voor meer glans en extra kracht. Ga je voor de package deal? Start met Andrélon Zilver Care Shampoo die je haar mild reinigt. Volg de shampoo op met Andrélon Zilver Care Conditioner, verrijkt met keratine en amandelolie. Andrélon Kleurmasker As Blond geeft je kleur in slechts vijf minuten een opfrisser en een zijdezacht gevoel. Geniet van jouw nieuwe haarroutine die speciaal op jouw asblonde kleur afgestemd is! 

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz