Een knotje is het perfecte kapsel voor, nou bijna ieder moment. Maar hoe je een knot maakt zonder dat het lijkt alsof je een vogelnest op je hoofd hebt is een kunst. Want je wilt wel een messy bun wat comfortabel zit en niet je haar afbreekt, maar het moet stevig genoeg zitten dat je er netjes uitziet. Wij hebben een easy tutorial voor je.

Begin door textuur aan je haar aan te brengen. Voor iedere haartype werkt een ander product het beste, maar je kunt meer volume en textuur aanbrengen door gebruik te maken van de Pink Big Volume Powder of de Pink Big Volume Root Boosting spray.

Laat het goed in je haar intrekken en ontwar het door middel van je vingers. Breng je haar vervolgens in een hoge staart en maak het vast middels een zacht elastiek om te voorkomen dat je haar afbreekt.

Geef het platte deel van je haar meer volume door het wat losser te trekken van je staart. Zo maak je je kapsel messy en nonchalant en blijf je weg van de braafste-meisje-van-de-klas look.

Verdeel je staart in meerdere plukken die je vervolgens toupeert. Toupeer het vanaf de helft van je haar richting je elastiek zodat je een dikke bos creëert.

Pak nu je speldjes en draai je staart in een knotje. Zet het goed vast met zoveel mogelijk speldjes Et Voila! Nu hoef je alleen maar alle losse babyhaartjes we te werken met speldjes en je kapsel goed vastzetten met de Fantastische Fixatie Haarspray.

Het is belangrijk dat je vaak afwisselt van kapsel dus bekijk hier alle haartutorials en varieer elke dag.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 1 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz