Heb jij een mooie bos haar vol highlights, maar merk je dat ze na een tijdje wat droger en doffer worden? Zonde! Gelukkig is er speciale verzorging voor haar met highlights, die jouw highlights weer laten stralen. Via Facebook vroegen wij ruim 150 happy testers om onze Happy Highlights Serum-oil, Anti-klit spray en 1-Minuut haarmasker te testen. En met resultaat! Onze testers gaven de Happy Highlights producten gemiddeld een 7,7 als rapportcijfer en daar zijn wij heel happy mee. Lees snel verder voor alle testresultaten.

Highlights laten je haar stralen

We zijn niet alleen benieuwd naar de mening over onze Happy Highlights producten maar ook naar de reden waarom highlights in het haar gezet worden. Meer dan de helft van de respondenten vindt dat het de coupe levendiger, speelser en stralender maakt. Ruim één derde geeft aan dat het haar zonder highlights saai is.

Leuk weetje: wist je dat er meerdere manieren zijn om highlights te laten zetten? Kappers gebruiken vaak folie, maar kunnen het ook uit de losse pols doen. Deze techniek heet balayage en kan vergeleken worden met schilderen. Doordat de highlights met balayage niet in banen lopen wordt het effect heel natuurlijk. Let op: niet alle kappers kunnen dit, dus vraag vooral of jouw kapper ervaring heeft met deze techniek.

Overall score Happy Highlights

De happy testers zijn zeer tevreden over de Happy Highlights producten. Wendy (23): “Het is makkelijk in gebruik, ruikt lekker en laat mijn highlights meer stralen!” Meer dan 75% van de happy testers zou de Anti-klit spray, Serum-oil of het 1-Minuut haarmasker dan ook nog een keer aanschaffen en aanbevelen aan vrienden of familie. Een groot deel van de respondenten willen de Happy Highlights producten het liefst elke dag gebruiken. Daar word je toch happy van!

infographic_testresultaten-V4

Serum-oil

Uit het onderzoek is gebleken dat het Happy Highlights Serum-oil het beste scoort van de drie geteste producten en het rapportcijfer 8 krijgt. De meerderheid vindt dat het Happy Highlights Serum-oil lekker ruikt, gemakkelijk in gebruik is én het je haar net dat beetje extra glans geeft dat het verdient! “Ik heb een half jaar geleden highlights laten zetten en ik gebruik de Serum-oil vooral om mijn haar gladder en glanzender te maken. Als ik weer highlights laat zetten zal ik het vaker gebruiken om mijn ze te verzorgen”, aldus Jara (19).

TESTRESULTATEN_SERUM-OIL-V2

Anti-klit spray

Op de tweede plaats is Happy Highlights Anti-klit spray geëindigd met een bovengemiddeld rapportcijfer van 7,6. De testers vonden vooral het gebruiksgemak belangrijk en merkten dat hun haar makkelijk doorkambaar werd. Zo liet Joyce (24) ons weten: “Ik vind het belangrijk om niet meer dan 15 minuten bezig te zijn met mijn haar uit te kammen en met de Anti-klit spray was ik maar drie minuten bezig!” Daarnaast werd ook de geur positief beoordeeld.

TESTRESULTATEN_ANTI-KLIT-SPRAY

1-Minuut haarmasker

Ook het Happy Highlights 1-Minuut haarmasker is goed gewaardeerd. Het Happy Highlights 1-Minuut haarmasker krijgt van de respondenten een rapportcijfer 7,5. Nikki (22) zegt hierover: “Het maakt mijn haar erg zacht en vol van volume. En het ruikt ook nog eens heerlijk!” De belangrijkste reden voor de respondenten om het 1-Minuut haarmasker aan te schaffen is om het haar extra snel intensief te kunnen verzorgen.

TESTRESULTATEN_MASKER

Wat zijn jouw Happy Highlights?

Van mooie highlights in je haar wordt je best een beetje happy, net als van de kleine en grotere geluksmomenten in je leven. Ook de respondenten vertelden ons hun ‘Happy Highlight momenten’. Zo is happy tester Iris (20) heel happy sinds ze weer is begonnen met sporten.

QUOTES

Zo zie je maar, Happy Highlights zitten in de kleine dingen in het leven. Want met Andrélon Happy Highlights blijven je highlights in optimale conditie en krijgen ze een natuurlijke, gezonde glans. De Andrélon Happy Highlights haarverzorgingslijn bestaat naast de Anti-klit spray, 1-minuut haarmasker en Serum-oil ook uit een shampoo en conditioner. Daar word je toch happy van!

Blogpost opstelling

Tags:

Laat zelf een reactie achter