Tijdens de feestdagen wil je niet alleen stralen met je prachtige outfit, maar maak je ook graag indruk met een schitterend feestkapsel! Om je te inspireren hebben wij de mooiste feestkapsels voor alle haartypes verzameld. Voor welk feestkapsel ga jij?

feestkapsels lang haar

Lang haar

Lang haar komt prachtig tot zijn recht in zowel een opgestoken feestkapsel als los. Heb je echt heel lang haar? Probeer dan eens de ‘knotted bun’. Maak een lage paardenstaart en leg hier vervolgens verschillende knopen in totdat er een knot ontstaat. Maak de knot daarna met schuifspeldjes vast zodat hij goed blijft zitten. Voor een nette knot laat je je haar strak in de knoop zitten, maar voor een wat rommeliger effect haal je er wat plukjes uit. Voor een mooie glans gebruik je onze Make it Shine Crème. Breng deze als finishing touch aan op je haar voor een schitterend effect.

Accentueer je liever je lange haar? Laat dan de creatieveling in jezelf los en maak een bijzondere vlecht die je niet elke dag op straat ziet. Het lijkt moeilijk, maar je hoeft voor dit speciale feestkapsel maar twee vlechttechnieken te gebruiken. Begin met het invlechten van je haar en ga ter hoogte van je oren over op een gewone vlecht. Ga hierna weer door met invlechten om dan weer terug te gaan naar de gewone vlecht totdat de vlecht lang genoeg is. Bind je haar samen met een mooi elastiekje en gebruik voor wat fixatie en glans de Schitterende Glans Hairspray.

krullend haar voor de feestdagen

Krullend haar

Omarm je krullen tijdens de feestdagen! Laat ze aan iedereen zien met een mooie knot of een bijzondere staart. Heb je een bos vol natuurlijke krullen? Accentueer ze dan met Perfecte Krul Booster Spray. Breng dit royaal aan op je lokken en knijp je krullen in vorm. Je kunt natuurlijk ook met de krultang aan de slag gaan. Vergeet dan niet je haar te beschermen tegen de hitte met een goede Heat Protect Spray en breng vooraf wat Perfecte Krul Mousse aan in je haar voor versteviging en veerkracht.

Draag je je krullen graag vast? Laat ze dan schitteren in een feestelijke knot. Breng vooraf wat Perfecte Krul Mousse aan voor versteviging en föhn vervolgens je haar. Verdeel je haar in vier gelijke delen en bind ze vast met een elastiekje. Pak nu het eerste deel van je haar, haal het elastiekje eruit en draai je haar tot een strakke ‘twist’. Pak nu een klein plukje in het midden van deze twist en duw de rest van het haar naar boven. Bevestig nu het overgebleven plukje op je hoofd met een schuifspeldje. Herhaal deze techniek met de andere drie delen van je haar en maak hiermee een feestelijke knot. Bevestig de plukken laag op je hoofd voor een klassieke coupe of wat hoger voor een meer speels effect. Maak nu je feestkapsel af met Fantastische Fixatie Hairspray.

Ben je helemaal los gegaan met een uitgesproken outfit? Houd dan je feestkapsel rustig, maar toch bijzonder. Maak bijvoorbeeld deze mooie paardenstaart. Doe eerst je haar in een staart, maar houd twee strengen vrij aan de voorkant. Is je haar te dik voor een normaal elastiekje? Bevestig er dan twee schuifspeldjes aan. Maak het eerste schuifspeldje vast aan de ene van je staart, wikkel het elastiekje om je haar heen en bevestig daarna het tweede schuifspeldje aan de andere kant. Voilà! Pak nu de eerste losse streng en draai deze in elkaar totdat je een mooie twist hebt. Bevestig de twist nu met schuifspeldjes vlakbij je staart. Doe hetzelfde met de andere kant. Breng tot slot een beetje hairspray aan op je krullen zodat je eigenwijze krullen de hele avond op hun plek blijven en je bent klaar voor de feestdagen!

korte kapsels - feestkapsels

Kort haar

Inspiratie nodig voor een feestkapsel met kort haar? Maak dan een van deze feestkapsels. Heb je een zeer kort kapsel, zorg er dan voor dat de basis goed is. Verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner en gebruik regelmatig een masker. Gebruik bij het stijlen onze Verleidelijk Kort stylingproducten.

Voor een bijzonder feestkapsel maak je gebruik van mooie accessoires. Denk hierbij aan glimmende haarbanden, speldjes of zogenaamde ‘Hair Charms’. Deze vind je regelmatig op de haarafdeling bij de drogist of koop ze online. Hoe je deze in je haar verwerkt? Maak eerst je haar steil met een stijltang. Denk er wel aan om je haar te beschermen met Heat Protect Spray. Gebruik daarna de Verleidelijk Kort Shine Wax voor een glanzend eindresultaat. Breng nu de ‘Hair Charms’ aan met de stijltang zodat ze de hele dag blijven zitten.

Heb je haar tot net over je oren en draag je het vaak stijl, ga dan eens voor een vrolijke slag in je haar! Zorg eerst voor versteviging met de Verleidelijk Kort Mousse op je handdoekdroge lokken. Pak nu een pluk en rol deze met je vingers strak naar boven en bevestig de rol met een schuifspeldje bovenop je hoofd. Doe dit met alle plukken en wacht vervolgens tot je haar helemaal droog is. Spray de rolletjes in met Fantastische Fixatie Hairspray en maak ze vervolgens los. Haal je handen eens lekker door je haar en geniet van de prachtige slag! Maak je kapsel eventueel af met een mooie zijscheiding, speldjes of een haarband en je bent klaar voor de feestdagen!

Welke feestkapsels ga jij tijdens kerst en oud en nieuw dragen?

Tags:

4 reacties op Feestkapsels voor Kerst en Oud & Nieuw

13 december 2014 - 09:12

samaysa

Mijn haar s tot mijn schouders weet nooit wat ik er mee moet ik heb kroes maar styl t altijd

Beantwoorden

15 december 2014 - 13:12

Andrélon

Dat is een mooie lengte, Samaysa! Zowel met krullen als met stijl haar kan je heel veel doen met je haar. Heb je bijvoorbeeld een mooie clip of haarspeld? Door je haar op te steken en deze in je haar te steken steel je vast en zeker de show tijdens de feestdagen!
Groetjes, Andrélon

16 december 2014 - 19:12

Willianne

ik heb laatst spul tegen/voor pluizig haar gebruikt, maar kreeg ontzettend sluik en armetierig haar. nu gebruik ik weer het krulspul en mijn haar krult onmiddellijk weer. met wèlk middeltje krijg ik al mijn (pijpe)krullen snel weer helemáál terug? (ik heb al grijs haar!).

Beantwoorden

22 december 2014 - 18:12

Andrélon

Hoi Williane,
Als je merkt dat je haar ouder wordt doordat het grijs wordt en de vorm en structuur van je haar anders wordt kan je het beste onze Brilliant Age producten gebruiken. Hiermee wordt je haar weer hersteld en je hebt kans dat je mooie krullen weer terug komen 🙂
Groetjes,
Andrélon

Laat zelf een reactie achter