Verschillende haarstijlen Beyonce

Van krullenbol tot lange steile lokken, Queen of Pop Beyoncé wisselt graag van haarstijl. Ze weet ons altijd weer te verrassen dus hebben we een aantal van haar kapsels op een rijtje gezet. Laat je inspireren door haar verschillende haarstijlen!

Kapsels Beyonce

2002

Ten tijden van Destiny’s Child liep Beyoncé graag rond met big hair. Ze werd regelmatig gespot met een enorme bos wilde krullen vol volume, zoals hier op de première van Austin Powers in Goldmember. Wil jij ook zo’n bos krullen? Onze Perfecte Krul Booster Spray zorgt ervoor dat jij ook een grote dosis volume in je gekrulde haar hebt.

2004

Op deze foto van een gala in Beverly Hills in 2004 ging Queen B voor een meer subtiele look, maar ze bleef groots denken. Haar lokken zaten samengebonden achter op haar hoofd en bovenop heeft ze flink veel volume.

Beyonce steil haar

2006

Tijdens de American Music Awards in 2006 ging Beyoncé voor een golvend kapsel. De mooie slag in haar haar zorgde voor een een romantische look.

2008

Amper twee jaar later, maar wat een verschil. Op de rode loper van de Women in Music Brunch in New York verscheen Beyoncé met supersteil donker haar. Met haar natuurlijke aanleg voor krullen zal dat best een werk geweest zijn! Wil jij je haar steil maken, gebruik dan altijd een product met hitteprotectie, bijvoorbeeld de Schitterend Steil Heat Protection Mist.

Steil haar

2010

Gelukkig was de zangeres haar mooie krullen niet vergeten. Op deze foto tijdens de Billboard Music Awards in 2010 zie je haar met een prachtige bos wavy krullen. Een mooie keus tussen krullen en de slag in haar haar van hierboven.

2013

Op deze foto van de Grammy Awards van vorig jaar zien we Beyoncé weer met lang en steil haar. Ze kan eigenlijk alles wel hebben, hè? Later dat jaar verft ze haar lokken platina blond en gaat ze ook weer regelmatig terug naar haar krullen. Ze houdt het in ieder geval verrassend met haar verschillende haarstijlen!

Welke van de bovenstaande looks is jouw favoriet?

Tags:

3 reacties op De verschillende haarstijlen van Beyoncé

15 augustus 2014 - 00:08

ovious

geen haar met andrelon maar een WEAVE!!!

Beantwoorden

15 augustus 2014 - 09:08

Andrélon

Wauw 🙂 heel cool!

24 september 2017 - 22:09

Lottery end Time

Since Proxmire’s business failure, tax payments and bankruptcy settlements have gobbled up most of his annual winnings.
Congratulations to the latest California Powerball jackpot winner.

Second factor to consider for players who would like to manually choose their winning combination is to pay attention to the pattern of winning numbers.
There are, however, ways to play the lottery that are smarter and assist one with how to win the lottery.

Beantwoorden

Laat zelf een reactie achter