Pittige kapsels Rihanna

Sinds Rihanna in 2005 haar debuutsingel Pon de Replay uitbracht is ze niet weg te denken uit de hitlijsten. In haar jaren als succesvolle zangeres heeft ze ook heel wat pittige kapsels versleten. Benieuwd? We hebben de meest opvallende voor je op een rijtje gezet.

De kapsels van Rihanna

2005 & 2006

In het begin van haar zangcarrière zagen we Rihanna vooral verschijnen met mooie alledaagse lange lokken. Zo gebruikte ze maar al te graag de krul- en stijltang én was ze fan van highlights.

Celebrity haarstijlen

2008 & 2009

Twee jaar later zette Rihanna resoluut de schaar erin en verscheen ze met frisse korte kapsels. Haar signature look was kortgeschoren aan de zijkant en langer bovenop. Ook wisselde ze het af met verschillende haarkleuren.

Rode haren

2010 & 2011

Rihanna ging voor felle kleuren! Ze was een opvallende verschijning op de rode loper en durfde te experimenteren. Ze probeerde nieuwe kleuren uit en ging all out met accessoires.

Natural coupe

2012 & 2013

Tegenwoordig kunnen we haar meer au naturel bewonderen. Haar lange lokken en krullen zijn weer helemaal terug. Maar wie weet knipt ze het binnenkort wel weer allemaal af, je weet het nooit met Rihanna 😉

Wat is jouw favoriete kapsel?

Tags:

1 reactie op "De pittige kapsels van Rihanna":

29 maart 2018 - 14:03

Willemijn

Wat is Rihanna toch een pittige, sexy dame. Ben helemaal fan van haar stijl. Ik vind kort haar bij haar goed staan. Zoiets zou ik ook wel willen, maar ben een beetje bang dat het bij mij niet goed uitkomt.

Beantwoorden

Laat zelf een reactie achter