De Andrélon douchegels zorgen voor een energieke start van de dag. De douchegels, verrijkt met heerlijke geuren, zorgen voor een tot wel 12 uur durende geursensatie. De zachte douchegels prikkelen je zintuigen en zorgen voor een stralende huid, zodat je de dag opgewekt kan beginnen. 

Resultaat: een frisse & stralende huid!

Eenmaal afgespoeld is de verfrissende geur van een douchegel vaak snel weer vervlogen. Andrélon heeft een unieke Encapsulated Fragrance Technology toegepast in de formulering; deze geurcapsules komen pas vrij na wrijving over de huid. Hierdoor houd je veel langer plezier van de verkwikkende aroma’s – tot wel 12 uur!

Andrélon Ochtendboost Douchegels bestaat uit drie verfrissende varianten; Groene Thee & Kokos Water, Pioenroos & Lychee, Blauwe Bes & Patchouli

Ochtend Boost Douchegel Groene Thee & Kokos Water

Douchegel Groene Thee & Kokos Water

Je drinkt deze healthy drinks vast weleens als verkwikkende dorstlesser maar de unieke geurcombinatie zorgt eveneens voor een energy boost voor je lichaam. En daar houd je urenlang plezier van!

Lees hier meer over het product!

Ochtend Boost Douchegel Pioenroos & Lychee

Douchegel Pioenroos & Lychee

Voor alle momenten dat je lichaam een oppepper kan gebruiken is deze variant meer dan welkom. Geniet van de bloemige geur met exotische lychee en je bent de hele dag het zonnetje in huis.

Lees hier meer over het product!

Ochtend Boost Douchegel Blauwe Bes & Patchouli

Douchegel Blauwe Bes & Patchouli

De zwoele kruidige geur van patchouli is niet voor niets al jaren een geliefde geurnoot in populaire damesparfums. Gemixt met het verfrissende accent van blauwe bessen geniet je van een bijzondere geurbeleving.

Lees hier meer over het product!

1 reactie op "Andrélon Douchegel":

11 juli 2018 - 19:07

G. Hoogeboom

De reclame werkt eerder irritant dan dat t me aanzet de douchegel te kopen. Inplaats dat er gewoon gezegd wordt, dat t om douchegel gaat, ligt de klemtoon irritant op t woortje “gel”. Zo irritant.

Beantwoorden

Laat zelf een reactie achter