Ben jij aan het overwegen om een nieuw kapsel te nemen of wil je graag inspiratie om on trend te blijven in 2019? Bekijk de 5 haartrends die in 2019 gaan domineren en jou in de spotlights gaan zetten.

Get low! De lage zijscheiding

Deze trend heb je in een haarzwaai voor elkaar. Kies een kant, maak een lage scheiding en zwaai je haar vanaf de scheiding naar de andere kant van je gezicht. Wat je dan nog nodig hebt is fixatie. Gebruik de Fantastische Fixatie lijn voor versteviging gedurende de hele dag.

Curtain Bangs

Straight from the runway, en niet voor je interieur, de Curtain Bangs . Perfect als je een lang en ovaal gezicht hebt. Knip een langere pony en drapeer het over je gezicht. Zo accentueer je de mooie vorm van je gezicht en kun je meteen tijdens de volgende catwalk show meelopen. Wil je meer stralen? Gebruik de Amandel Shine Glans spray en vergroot je natuurlijke glans.

Wilde krullen

Omarm je mooie bos natuurlijke krullen als je er mee gezegend bent. Hoe groter je kapsel, hoe beter. Ga van wild naar wilder en wildst! Je krullen verdienen nog meer aandacht.

Peek a boo

Houd je van een beetje extra en durf je iets nieuws te proberen? De Peek a Boo trend is dan precies voor jou. Met Peek a Boo geef je een paar lokken onder je eerste haarlaag een ander kleurtje krijgen zodat ze af en toe tevoorschijn kunnen komen. Ben jij er klaar voor om iedereen om je heen hiermee te verrassen?

Messy en natuurlijke bob

Ben jij avontuurlijk en wil je dat ook met je haarstijl communiceren? Probeer dan de messy look dit jaar. Dit is een natuurlijke bob met een beach hair look. Gebruik de Beach Texture Sea Salt Spray voor een warrig effect in je korte, lange of moderne bob en je straalt weer avontuur uit.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz