Meer en meer vrouwen omarmen natural beauty en daarmee ook hun natural hair. Dus bye tegen urenlang bij de kapper zitten om je haar te relaxen met behulp van veel verschillende producten en hello natuurlijke kroeskrullen! Maar nu is het belangrijk om je kroeshaar goed te verzorgen, dus wat is het geheim van gezond kroeshaar?

Prinses treatment

Kroeshaar moet je met zijde handschoenen behandelen, figuurlijk gesproken, maar je mag het ook letterlijk nemen- zal je haar heel fijn vinden. Dit komt neer op het feit dat het stevig kammen van je haar, bijvoorbeeld, echt geen goed idee is. De kans bestaat namelijk dat je plukken haar eruit trekt. Zorg daarom altijd dat je je haar ontwart door er met je vingers doorheen te gaan. En dat pas als je haar droog is.

STOP! Niet nu de föhn op je haar richten om het sneller droog te maken, help je haar door het op een natuurlijke wijze te laten drogen.

Geef je krullen een tropische douche

Dit geldt voor alle haartypes: was je haar niet te vaak en zeker niet te heet. Maar voor de krullenbollen, als je je graag wilt opfrissen, gun jezelf dan een tropische douche. De Andrélon Kokos Boost lijn maakt je haar zacht, hydrateert het en geeft een mooie volume boost. Dit alles terwijl het lijkt alsof je net thuis bent van een tropische vakantie.

Veerkrachtige kroeskrullen

Dit is vast herkenbaar: je haar leidt een eigen leven, het is moeilijk in model te brengen, je hebt vaak last van knopen in je haar of je krullen pluizen veel. Om te zorgen dat je met veerkrachtige krullen door het leven kunt gaan, gebruik dan bij het stylen van je kapsel geen hittebronnen zoals föhn, stijltang etc. Probeer juist   je natuurlijke krul te ontdekken en te omarmen.

Gebruikt altijd wat serum of crème in je haar om het goed gehydrateerd te houden. Als laatste een gouden tip: maak een grove vlecht in je haar voor het slapen gaan en in de ochtend, wanneer je je vlecht rustig losmaakt, merk je dat er een perfect bounce in je krul zit.

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz