Ben jij ook gezegend met mooi kroeshaar maar blijf je de verzorging lastig vinden? Vanaf vandaag is dat verleden tijd. In deze blog lees je alle tips & tricks zodat jij en je unieke bos met haar tip top verzorgd en stralend voor de dag komen. Zeg maar vaarwel tegen je pluizenbol!

Speciale verzorging voor kroeshaar

Om je kroeshaar te temmen zijn er speciale producten nodig die je haar als het ware in bedwang houden. Want kroeshaar zit vaak alle kanten op en ziet er soms wat droog en beschadigd uit. Om dit te voorkomen gebruik je onze speciale Oil & Care Kroescontrol haarverzorgingsproducten met Marokkaanse Arganolie. Deze olie verzorgt en voedt je kroeshaar tot diep in de kern. Ook zorgt deze olie ervoor dat je haar zijdezacht aanvoelt.

Olie voor kroeshaar

Ready to go

Als je je kroeshaar intensief wil voeden en verstevigen gebruik je de Oil & Care Leave On Crème. Deze crème met Shea boter is speciaal ontwikkeld om jouw fijne kroeshaar eens flink in de watten te leggen. Doordat er olijfolie en kokosolie in zit, ruikt jouw haar ook nog eens heerlijk! En nog een pluspunt: je hoeft de crème niet uit te spoelen. Zo ben je supersnel ready to go!

Quick and easy

De Oil & Care Kroescontrol Serum Oil verzorgt je kroeshaar optimaal en beschermt je haar tegen pluis. De Serum-oil kan je op meerdere momenten van de dag gebruiken. Bijvoorbeeld voordat je een belangrijke afspraak hebt en je je haar nog even snel wil stylen en voeden voor een natuurlijke glans.

De Serum-oil is ook ideaal als je bijna naar bed gaat. Dan kan het de hele nacht lekker intrekken en ziet je haar er de volgende dag helemaal stralend en glanzend uit! Wil je een schitterende finishing touch na het stylen? Dan is jouw coupe na het gebruik van de Serum-oil helemaal heerlijk pluisvrij. Easy does it!

Handige tips voor kroeshaar

Je kan ook zelf extra lief zijn voor je haren, zodat ze er gezond en sterk uitzien. Dat doe je door je lokken altijd te kammen vanaf de punten en zo naar boven te werken, zodat je haar niet afbreekt. Ook kun je je kroeshaar beschermen door het in een knotje of vlechtje te dragen. Zo zie je er ook nog eens fantastisch uit!

Kroes control - Andrélon

Maar er is meer!

Om je je kroeshaar optimaal te verzorgen zijn er nog veel meer handige tips die je kan toepassen:

  1. Was je haar wekelijks: soms voelt je haar wat droog aan.
  2. Verzorg je haar ook regelmatig met een conditioner.
  3. Verzorg je fijne lokken elke week met Oil & Care Leave On Crème om ze even extra te verwennen.
  4. Laat je haar zoveel mogelijk op natuurlijke wijze droge. Je haar breekt dan minder snel af en zo behoudt je je mooie volle bos met krullen.
  5. Laat je haren ook eens per twee maanden bijknippen. Zo zorg je voor sterke stralende haarpunten.
  6. Last but not least: geef jouw kroeshaar en hoofdhuid voldoende rust en style ze niet iedere dag.

Omdat dat kroeshaar veel verzorging en aandacht nodig heeft is het misschien niet altijd het ideale kapsel. Maar wij zijn benieuwd: zou jij van haartype willen wisselen of ben jij dol op jouw unieke coupe?

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz