De zon schijnt volop, de zomer komt eraan! Deze zonnige maanden wil je natuurlijk met stralende lokken doorkomen. Wij zetten 3 tips op een rij voor op en top verzorgd zomerhaar!

Tip 1 – De verzorgende Andrélon Deluxe Colour & Shine Serum-Oil met UV filter beschermt je haar tegen schadelijke invloeden van de zon. Verdeel 1 pompje over de punten van je haar. De olie trekt gelijk in en geeft je haar de extra verzorging en bescherming die het nodig heeft. Kom maar op met die zon!

Tip 2 – Zon, zee en water met chloor hebben veel invloed op je haar. Bescherm je haar door het vast te zetten in een ballerina-knot, ideaal wanneer je geen hoed of sjaal bij de hand hebt. De zon zal je haar minder kunnen uitdrogen/verbleken, en zo kun je het water in zonder je haren nat te maken. Is je haar toch wat droog of beschadigd? Verzorg je haar dan intensief met een masker of serum.

Probeer bijvoorbeeld eens het Care & Repair 1-Minuut Masker, een intensief verzorgend masker, met NutriKeratine, die je haar voedt zonder het te verzwaren. Het Keratine Repair Serum-Oil kun je op ieder moment van de dag gebruiken, op zowel droog als vochtig haar. Dit serum verzorgt je haar zonder het vet te maken, voorkomt pluizend haar, en geeft het ook nog een gezonde glans.

Tip 3 – Om de zon helemaal geen kans te geven draag je natuurlijk een strandhoed. Zo bescherm je je haar tegen de zon, en zie je er meteen super stijlvol uit!

Doe de Andrélon haarquiz

Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen

Start de quiz