Vet haar voorkom je zo

Is jouw haar slap, futloos en moeilijk in model te brengen? Grote kans dat je haar hebt dat snel vet wordt. De talgkliertjes in je hoofdhuid produceren dan teveel talg, waardoor vet haar ontstaat. Wij zetten 5 tips op een rij om jouw lokken langer fris te houden!

Tip 1: Droogshampoo

Een absolute musthave: droogshampoo! De Langer Fris Droogshampoo is ideaal voor een quick fix van je look en om je haar langer fris te houden tussen de wasbeurten door. Spray het vooral bij de haaraanzet en borstel het vervolgens goed uit.

Tip 2: Gebruik een shampoo voor jouw haartype

Gebruik een milde shampoo die geschikt is voor jouw haartype. De Langer Fris Shampoo is ideaal om te gebruiken bij normaal haar dat snel vet wordt. Het houdt je haar luchtig en fris.

Tip 3: Verdeel conditioner over de lengtes en punten van je haar

Verdeel een conditioner over de lengtes en punten van je haar en vermijd de haarwortels, omdat je haar daar het snelst vet wordt.

Tip 4: Draag je haar vast

Draag een leuke knot, staart of vlecht! Als je veel met je handen door je haar gaat, kan het namelijk sneller vet worden. Check onze tips, trends en filmpjes om inspiratie op te doen voor jouw look!

Tip 5: Spoel je haar goed uit

Spoel je haar na het wassen goed uit. Restjes shampoo en conditioner die achterblijven maken je haar sneller vet.

Tags:

6 reacties op Vet haar voorkom je zo

29 november 2016 - 14:11

Madelief van Ginkel

Hallo,

Ik heb even een vraag. Een tijd geleden ontving ik bij de Etos een goody bag met oa een paarse klittenborstel. Wat een succes. Ik heb lang haar en had altijd moeite met het klittenborstel maken van mijn haar. Nu is dat een fluitje van een cent. Maar ik heb mijn tas in de trein laten staan en nu ben ik oa ook deze ‘wonder’ haarborstel kwijt. Heeft u misschien nog zo’n borstel voor mij. Ik zou hier ontzettend blij mee zijn. Alvast heel hartelijk bedankt.

Beantwoorden

14 oktober 2017 - 21:10

lisa

Hoi als je naar de site van hun gaat van die trein en je vult een ancuate (of hoe je het ook schrijft in en daan sturen hun de tas op als ze hem govonden hebben ps: werke bij mijn vriend ook

12 oktober 2017 - 07:10

Sara

Heyy ik heb al deze stappengevolgd om van vet haar af te komen droogshampoo werkt maar heel even wat moet ik nu doen?

Beantwoorden

20 augustus 2018 - 09:08

Chantal

hoihoi,

Ik heb gehoord dat droogshampoo hey uit eindelijk juist vetter maakt. Droogshampoo word gebruikt door kappers om je haar vetter te maken voor bv. Het opsteken van je haar.

25 april 2018 - 20:04

Jazz

Hallo ik heb nog even een vraag,
nou ik heb een schuine pony (een lok). en dat word snel vet omdat het op mijn vette huid zit. Dus ik wad het elke dag! En ik weet wel dat het slecht is alleen zie ik er anders echt niet uit. Hebben jullie tips?

Beantwoorden

13 november 2018 - 10:11

Dolex

Vet haar voorkom je ook door het minder vaak te wassen met shampoo.
Maar dat is natuurlijk geen optie voor Andrélon…

Beantwoorden

Laat zelf een reactie achter