We willen jullie graag meer achtergrond geven over de keratine in de Andrélon Keratine Repair shampoo naar aanleiding van de uitzending van de Keuringsdienst van Waarde van donderdag 8 september.

Keratine is een eiwit dat van nature in de huid, nagels en haren van mensen zit. Het is een van de belangrijkste bouwstenen van je haar en zorgt voor stevigheid en glans. In de haarproducten voegen we het toe om beschadigingen te herstellen.

Andrélon heeft diverse producten onder naam Keratine Repair in het assortiment. Al deze producten bevatten keratine.

De herstellende crème bevat het hoogste percentage keratine en heeft de meest herstellende werking. Een shampoo heeft als primaire functie om het haar schoon te maken en bevat daarom minder keratine.

We kiezen voor het noemen van keratine omdat de consument daarvan weet dat keratine een belangrijke bouwsteen is van het haar en dat de shampoo beschadigingen van het haar helpt te herstellen. De producten worden zo geformuleerd dat ze doen wat wij beloven tegen een betaalbare prijs.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen neem graag contact op met de consumentenlijn: 0800-2637356

Skype: 0800-2637356 FREE

2 reacties op Hoe zit het met de Keratine in de Andrélon Keratine Repair shampoo?

09 november 2017 - 10:11

annieheemskerk

hoi heb mijn vandaag aan gemeld voor de nieuwsbrief ik heb zo vut loos haar en het is zo gauw vet wat kan ik daar aan doen heb kort haar mijn kleur is licht rood wat moet ik gebruiken

Beantwoorden

08 september 2018 - 22:09

Kim Vereecken

Keratine repair van Andrelon is HET beste product dat er is voor haar waar alle andere opties niet meer voor werken. Een wondermiddel! Hopelijk blijft dit voor altijd in het assortiment!!!

Beantwoorden

Laat zelf een reactie achter