Meer volume in je haar in 4 stappen

Yay, het is lente! Tijd voor een frisse hairdo! Een look vol volume die de hele dag mooi in model blijft, dat klinkt perfect! Zelf volume in je haar brengen én behouden is heel makkelijk. De Andrélon Verrassend Volume Mousse is ideaal om je haar meer body en volume te geven. In vier stappen laten we je zien hoe je dat doet!

Stap 1: Schud de bus Verrassend Volume Mousse goed voor gebruik. Spuit een bolletje mousse ter grootte van een mandarijn op je hand.

Stap 2: Verdeel de mousse over je handdoekdroge haar. Doe dit vooral bij de haaraanzet, daar wil je namelijk volume creëren.

Stap 3: Föhn je haar pluk voor pluk met een borstel voor extra veel volume. Versterk het volume-effect door je haar ondersteboven te drogen of met je handen kneden.

Stap 4: Breng je haar in model zoals je gewend bent. Finish je look met de Verrassend Volume Hairspray om het de hele dag in model te houden. Ready!

Tags:

3 reacties op Geef je haar meer volume in 4 stappen

04 maart 2017 - 12:03

hanna

ik zoek de verassend volume lift-paste no 4

Beantwoorden

13 augustus 2017 - 17:08

Gonny

Beste adrelon ik gebruikte altijd get the volume waar is die gebleven werkte oerfect bij mijn haar ik heb nu big volume mouse werkt bij mij voor geen meter ik baaaaal enorm waarvis mijn mouse gebleven?? Ik heb vrij dun haar

Beantwoorden

03 augustus 2018 - 16:08

Elly Zwart

Beste Andrelon.
Ik gebruikte Volume boost voor het verstevigen van mijn haar.
Ik dacht het vandaag weer te gaan kopen,maar het zat niet meer in het assortiment. Van mouse wordt mijn haar droog en zakt heel snel in.
Dus u begrijpt dat ik vreselijk baal. Heeft u een advies coor mij.
B.v.b dank,
Vriendelijke groet.
Elly Zwart.

Beantwoorden

Laat zelf een reactie achter