Andrélon heeft een uitgebreid assortiment en biedt voor ieder haartype een oplossing, zo ook voor breekbaar haar: Andrélon Biotin Strength is de nieuwe range speciaal ontwikkeld voor breekbaar haar. De producten versterken breekbaar haar, voor zichtbaar minder haaruitval door haarbreuk. Hierdoor ziet je haar er voller uit, tot in de puntjes.

Wat is biotine?

De lijn is verrijkt met biotine (vitamine B7/B8). Deze vitamine staat bekend om haar versterkende werking. Het resultaat is zichtbaar minder haaruitval veroorzaakt door haarbreuk.

De shampoo

De shampoo, verrijkt met biotine, reinigt je haar en biedt het tegelijkertijd meer stevigheid. Voor zichtbaar minder haaruitval en haar dat er voller uitziet, tot in de puntjes.

De conditioner

De conditioner, verrijkt met biotine, verzorgt je breekbare haar intensief en zorgt ervoor dat het haar na het wassen makkelijk doorkambaar is.

De testresultaten

Maar werken de producten nu écht tegen breekbaar haar? 123 vrouwen hebben de Biotin Strength shampoo en conditioner getest en beoordelen de producten als zeer positief! Zo merkten 9 van de 10 testers al snel het effect van de producten. Ruim 8 op de 10 vrouwen ervaart ook daadwerkelijk minder haarbreuk. Zo zegt Rosanne (29): “Ik heb het idee dat mijn haar sterker aanvoelt.” Zowel de shampoo als de conditioner worden met een hoog rapportcijfer beoordeeld. Zo scoort de shampoo gemiddeld een 7,9 en de conditioner een 8,1!

“Mijn haar lijkt voller en minder slap, en de onderkant van mijn haar is minder pluizig”, zegt Thessa (38). Ook Chantal (38) is positief: “Ik merk na anderhalve week al ontzettend veel verschil aan mijn haar: het lijkt veel voller en minder snel vet. Echt geweldig!”

Bij 9 van de 10 testers doet Biotin Strength wat het belooft, of overtreft het zelfs de verwachtingen en 75% vindt Biotin Strength beter dan haar huidige haarverzorgingsproducten. Het is dan ook niet zo gek dat 86% de Biotin Strength shampoo en conditioner aanraadt bij familie, vrienden en/of kennissen. Laura (27): “Mijn haar heeft er in tijden niet zo goed uitgezien! Bedankt dat ik de shampoo mocht testen.” Ben jij al overtuigd?

 

Onderzoek uitgevoerd door hettestpanel.nl onder 123 vrouwen, april 2017.

1 reactie op "Andrélon Biotin Strength scoort gemiddeld een 8!":

11 augustus 2017 - 15:08

M van Gerven

Graag wil ik even over de shampoo van verleidelijk kort. Ik heb deze gekocht heb die twee keer geprobeerd het resultaat was niet wat ik er van verwachten. Mijn haren waren zeer plakkerig en hard en stug geworden. Ik heb met andere andrelon shampoo na gewassen het was niet leuk.

Beantwoorden

Laat zelf een reactie achter