Inspiratie nodig voor een leuk kapsel voor lang haar? Half vast haar is helemaal hip en stylish! In onze video tutorial leggen we je stap voor stap uit hoe je dit leuke kapsel voor lang haar zelf maakt.

Hoe begin je aan dit kapsel? Kneed een handvol Get the Volume Mousse aan de bovenkant van je haar. Nadien ga je aan de slag met de krultang, maar geef je haar eerst extra bescherming tegen de hitte van de krultang door de Heat Protect Spray te gebruiken. Spray vanaf de aanzet tot aan de punten.

Daarna kan je beginnen krullen met de krultang. Dat doe je pluk per pluk over je hele haar. Laat elke pluk vijf seconden lang om de krultang en ga vervolgens over naar de volgende pluk, tot je hele haar vol krullen is. Voor een warrig, natuurlijk effect ga je voorzichtig met je hand doorheen je lokken. Of gebruik de föhn, maar let er wel op dat je dan zeker de koude stand gebruikt. Wat je ook nog kan doen, is een borstel gebruiken om je lokken lekker uit te kammen.

Neem de middelste pluk haar en gebruik de Go For Texture Definition Spray. Draai de haarlok enkele keren om en zet de pluk vast met een clipje. Daarna breng je de twee haarplukken aan de zijkanten voorzichtig naar voren en kam je ze lichtjes uit. Fixeer met de Extra Strong Hold Hairspray. Et voilà: in een handomdraai een leuk kapsel voor de zomer!

Wat denk jij van dit trendy kapsel voor lang haar?

Tags:

1 reactie op "Leuk kapsel voor lang haar: Video tutorial":

04 juli 2016 - 18:07

sanne

hoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Beantwoorden

Laat zelf een reactie achter